Diensten

Consultancy

 

Pink IT helpt organisaties bij het optimaliseren van AFAS. Hierbij help ik om processen simpel(er) te maken, onnodig werk te schrappen en nuttig werk zo veel mogelijk te automatiseren. In dit proces neem ik je in mee in elke stap. Zo wil ik je organisatie (weer) blij(er) maken met AFAS!

H E L D E R H E I D

Je begrijpt wat er straks in AFAS wordt ingericht en waarom.

K E N N I S

We zorgen voor kennis rondom de nieuwe functionaliteit en inrichting.

D O E N

Je neemt met een goed gevoel de nieuwe functionaliteiten in gebruik.

Applicatiebeheer

 

Wil je je aandacht bij je werk houden en niet bij een opstandig vinkje dat niet werkt in AFAS? Of krijg je net even te veel vragen van eindgebruikers of keyusers binnen? Ik kom helpen!

K L E I N E   W E N S E N  E N  V R A G E N ?

Ook met kleine wensen en gebruikersvragen kun je bij Pink IT terecht. Of misschien wil je snel die leuke, nieuwe functionaliteit in gebruik nemen. Of sparren over een inrichtingsvraag.

Geen probleem! Omdat ik een ZZP'er ben zijn de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen.

M I J N   
W E R K W I J Z E   

Werkwijze

 

Uitgangspunt is dat jij de kennis en kunde in handen hebt om goed te werken met de AFAS software. Ik help je om dat te bereiken.

Daarom stel ik de mens en niet het systeem centraal. Dit doe ik door goede communicatie, helderheid en kennisoverdracht.

Talenten

 

Niemand kan goed zijn in alles. Echter zijn er een aantal zaken waar we extra goed in zijn, of liever gezegd die we het leukst vinden om te doen:

  • InSite & OutSite
  • Workflows
  • Design & Styling
  • Training op maat
  • Begeleiding junior applicatiebeheerders